Laatste nieuwtjes
#cirk17 - topeditie

#cirk17 - topeditie

Dans, acrobatie, theater, circus en humor, alle ingrediënten waren aanwezig voor een beestige Cirk!. Paarden, bellen, Jezus… Echt alles en iedereen wist dat Aalst dit weekend the place to be was.

Vuurwerk van alle soorten
Het Polynesisch vuurwerk van Pieter Post was het ultieme bewijs dat de Cirk!-programmatie best gedurfd is. De toeschouwers vonden het alvast een “ge-sla-agde” voorstelling! Het percussiegeweld en bijhorend vuurwerk van Les Commandos Percu zorgde letterlijk voor een knallende afsluiter.

Cirk!-tram
Nieuw dit jaar was de Cirk! tram. Die reed langs het hele parcours en pikte bezoekers op die moeilijk te been waren, met buggy’s rondliepen of zich gewoon wilden laten voeren. Cirk!-bezoekers kwamen ook massaal met de fiets.

UiTPAS
UiTPASpunten vlogen ook dit jaar de digitale deur uit. Er werden maar liefst 7 157 punten gespaard, 263 bezoekers schaften zich een UiTPAS aan. In totaal gingen 982 ruilvoordelen (brooddozen, bellenblazers, linnen tassen en een Aspierro van Randall Casaer) vlotjes over de UiTPAS-toonbank.

De stad bedankt het enthousiaste Cirk!-publiek en ook de ongeveer 100 medewerkers en vrijwilligers, die alles in goede banen geleid hebben. We beginnen al aan de voorbereiding van de tiende editie, die plaatsvindt op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018.

Alle beelden en teksten © Cirk! Aalst
Info
info@cirkaalst.be - tel. 053 77 93 00
Infopunten tijdens festival
 - Infokantoor Toerisme, Hopmarkt 51
 - UiTPASstand, Grote Markt
Programmatie
liesbeth.bonner@aalst.be
kathleen.keymeulen@aalst.be - tel. 053 72 38 03
Stefaan De Winter: stefaan.cirk@gmail.com
Website door Tonijn & STANS