Laatste nieuwtjes
Cirk!16 zit er op

Cirk!16 zit er op

Het weer op Cirk! was wisselend, maar dat kan je niet zeggen van het festival zelf. Drie dagen lang palmden artiesten en hun attributen de Aalsterse pleinen in om het publiek te verrassen met circus en straattheater van de bovenste plank, goed voor 121 voorstellingen.

Deze 8e editie was op en top Aalsters, met honderden Aalstenaars die deelnamen aan verschillende voorstellingen. De Langste Fanfare zorgde met 372 muzikanten en majoretten voor een ongelooflijke sfeer in de binnenstad. In het stadspark waagden 9 moedigen de oversteek over de ballonvijver op een koord. De jongste artiesten gaven een geweldige show met de Circusplaneet.

Kleurexplosie
Dé topper van Cirk! was dit jaar ongetwijfeld The Color of Time van Cie. Artonik. Zaterdag en zondag kleurde de stad alle kleuren van de regenboog. Dansers en toeschouwers hebben zich letterlijk gesmeten in het kleurenspektakel.

Cirk! taxi

Een nieuwe service dit jaar was de Cirk! taxidienst. De Cirk!-mobiel, de stadsbus en 5 sponsorwagens reden bezoekers van en naar Pier Kornel, het escargotkraam aan de Sint-Annabrug en het stadspark.

UiTPAS
UiTPASpunten vlogen ook dit jaar de digitale deur uit. Er werden maar liefst 6 590 punten gespaard, 514 bezoekers schaften zich een UiTPASbandje aan. In totaal gingen 1 239 ruilvoordelen (drinkbussen, rugzakjes en zonnebrillen) vlotjes over de UiTPAS-toonbank.

De stad bedankt het enthousiaste Cirk!-publiek en ook de ongeveer 80 medewerkers en vrijwilligers, die alles in goede banen geleid hebben. Volgend jaar vindt Cirk! een weekend later plaats, namelijk op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag
27 augustus 2017.

Alle beelden en teksten © Cirk! Aalst
Info
info@cirkaalst.be - tel. 053 77 93 00
Infopunten tijdens festival
 - Infokantoor Toerisme, Hopmarkt 51
 - UiTPASstand, Grote Markt
Programmatie
liesbeth.bonner@aalst.be
kathleen.keymeulen@aalst.be - tel. 053 72 38 03
Stefaan De Winter: stefaan.cirk@gmail.com
Website door Tonijn & STANS